Electrica auto

Telefon Electrică:  0722 807 113

Service diesel asigură repararea, recondiţionarea cât şi comercializarea de alternatoare si electromotoare, auto si industriale.


Alternatorul este un generator de curent electric. Acesta constituie principala sursa de curent a automobilului. Prin functionarea sa, o parte din energia mecanica este transformata in energie electrica cu care se acopera tot consumul de curent al automobilului. La turatii mai mari ale motorului, surplusul de energie electrica furnizat de alternator este pastrat in acumulatorii bateriei.


Firma noastră repară orice tip de alternator, indiferent de marca automobilului dumneavoastră, profesioniştii noştri fiind gata să vă ajute.


Demarorul este un motor electric care ajută la pornirea motoarelor cu ardere internă şi care funcţionează la curent continuu. Alimentarea acestuia se face de la bateria automobilului.
Demarorul face parte din categoria motoarelor electrice de curent continuu. O altă categorie a motoarelor electrice este a celor de curent alternativ.


Firma noastră repară şi recondiţionează orice tip de electromotor.


Instalaţia electrică – fie că e vorba de sistemul de iluminare, cel de încărcare a bateriei sau de o problemă la pornirea motorului, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru diagnosticarea şi repararea oricărui tip de instalaţie electrică.